14 april 2007

Massa pakt pole in Bahrein

Felipe Massa heeft wederom in de Ferrari de pole-position gepakt, ditmaal ging de strijd tussen hem en concurrent Lewis Hamilton in de McLaren.
Opvallend is dat de kopmannen van zowel Ferrari als McLaren respectievelijk Kimi Raikkonen en Fernando Alonso achter hun teammaat van start zal gaan.

Op de 4 en 5de startplaats vinden we beide BMW's. Momenteel gaat de strijd tussen Ferrari en McLaren terwijl BMW stiekem als derde team hun kansen afwachten.

Op de 7de plek vinden we de eerste Renault van Giancarlo Fisichella, die vervolgens nu al niet meer in de titel gelooft. Gevolgd door de eerste Red Bull van Mark Webber.

De eerste Toyota van Jarno Trulli vinden we op de 9de plek. Die op de hielen wordt gezeten door beide bolides van het team Williams. Pas op de 12de plek vinden we de tweede Renault.

Wederom verrassend vinden we de eerste Super Aguri van Anthony Davidson.
Gevolgd door de tweede Toyota, door beide Honda's en als 17de de tweede Super Aguri.

Vervolgens vinden we op plek 18 en 19, beide Toro Rosso's gevolgd door de eerste Spyker van Adrian Sutil.
En van de laatste startrij mogen zowel David Coulthard in de tweede Red Bull en Cristijan Albers in de tweede Spyker (als laatste) starten.

Wederom hebben beide Spyker's het niet geweldig gedaan, maar goed de race morgen is lang en als is mogelijk. Maar om nu te denken dat ze morgen een kans maken om te winnen? No, way!

Morgen om 13:30 uur wordt het startsein gegeven voor de GP van Bahrein.


Geen opmerkingen: