25 juni 2008

Lamborghini koffie....

Wie kent ze niet? De Lamborghini sportwagens uit Italië ... speelgoed voor de mannen met geld die al een Ferrari, Maserati of een andere exotische sportwagen in de garage hebben staan.

Een Lamborghini is eigenlijk een erg opzichtige en spectaculaire sportwagen, maar ook een beetje opschepperig en exhibitionistisch. De ene vindt een Lamborghini mooi, terwijl een andere het juist lelijk vindt.

Lamborghini Murcielago Roadster


Hoe dan ook als je geld hebt voor Lamborghini, dan heb je ook geld voor voor een tweede, derde enzovoort, dus een Ferrari, Maserati, Bugatti of een ander exotische merk.


Het Lamborghini succes begon met de Countach, daarna kwam de Diablo, toen de Murcielago en vervolgens het laatste model de Gallardo. Bijna iedereen weet dat het logo van de Lamborghini wagens een stier is en daarom worden alle modellen genoemd naar een stierensoort die bij stierengevechten wordt gebruikt of naar stierenvechtersfamilies.

Maar goed, voor de "happy few" die in het bezit zijn van een echte Lamborghini heb ik goed nieuws:" Je kunt je eigen Lamborghini koffieapparaat kopen".


En voor wie zich geen echte Lamborghini kan veroorloven, is het nu mogelijk om een cappuccino te drinken uit een Lamborghini koffieapparaat dat persoonlijk door Tonino Lamborghini is gesigneerd. En let goed op de handgreep, een onvervalste Lamborghini versnellingspook.


De prijs? Slechts 1000 euro ... maar dan heb je ook wat en Italiaanser dan dit kan het niet.

Wil je eentje bestellen of de specificaties nalezen, klik dan hier.

Wil je meer weten over de exclusieve Italiaanse producten van Tonino Lamborghini, klik dan hier.
.

Geen opmerkingen: