25 maart 2007

Gratis openhaard.

Een openhaard geeft ten eerst een romantische sfeer en enigzins warmte. Dat laatste moet je met een korrel zout nemen want 10% blijft in het huis en ruim 90% verdwijnt vrijwel direct door de schoorsteen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van brandhout.

Dat is nu niet bepaald milieu- en energiebesparend te noemen, maar deonsdanks wil iedereen graag een openhaard. Nu heb je allerlei soorten en maten maar allerlei prijscategoriën.
Bovendien moet ook ergens een plek creeren in je woonkamer om een openhaard te laten bouwen, en niet te vergeten de afvoorepijp die dwars door je woning naar het dak moet. Nee, dat is niets voor mij althans als het niet vanaf bouw al is meegeleverd. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.

Klik op de foto van de openhaard, dubbel klik op het scherm die in windows media player wordt geopend en je hebt gratis een openhaard (24 uur per dag). En mocht je in het bezit zijn van een laptop, dan kun je zelfs een openhaard in je slaapkamer hebben, en wie wil dat niet?

Veel plezier!

1 opmerking:

Angeleyes zei

Hawk, leuk bedacht maar toch wil ik ooit wel een keer, later als ik groot ben, wel een echte open haard okee!