26 maart 2007

AutoRai 2007



Morgen gaat de AutoRai 2007 officieel van start echter de publieke dagen zijn vanaf
donderdag, 29 maart. Voor de autoliefhebbers is het nog even wachten.

Dit jaar kunnen wederom een aantal thema paviljoens worden bezocht, namelijk de Toekomst
en Mobiliteit in 2020 en Milieuvriendelijke Mobiliteit.

Verder zal op dinsdag, 3 april een Ladies dag worden georganiseerd om te bewijzen dat de AutoRai niet alleen bestemd is voor de mannelijke publiek.

Belangrijke primeurs op de AutoRai zullen de nieuwe Peugeot 207, Toyota Auris, Dauhatsu Materia, Cadillac Escalade, Saab 9.5 2.0t Bio Power en de Hummer H3. De Legendarische merk Ferrari zal dit jaar niet op de AutoRai aanwezig zijn, dit komt omdat Ferrari dit jaar zijn 60ste jublieum viert. Wel heeft Autovisie de Supercar Paddock staan waar je een heuse Ferrari FXX kunt bezichten. Daarnast zijn andere supercars te zien zoals de Lamborghini Gallardo, Pagani Zonda, Ford Shelby Mustang GT 500 en Porsche GT3.

Het autoblad Carros heeft op zijn Royal Class paviljoen vijf bijzonder auto's bij elkaar gebracht, waaronder de duurste auto op de AutoRai. En dat is de Rolls-Royce Phantom I 17EX uit 1928 van Maharadja Mahadur met een waarde van € 2 miljoen.

Voor de rest vind je op de AutoRai topmerken als Spijker, Lamborghini, Porsche, Maserati en Jaguar om maar een paar te noemen.

Veel autoplezier!

Geen opmerkingen: