12 september 2010

Patrick in India


Het is vandaag nu alweer twee weken geleden dat onze zoon Patrick naar India is vertrokken voor zijn IBA (International Business Administration) stage.
Zijn vliegtuigreis met de Verenigde Arabische Emiraten Airways, verliep erg goed en ook de tussenlanding op Dubai had zijn charme, vanuit het vliegveld daar nam hij contact op via Skype. Wat dat betreft zijn we kwa communicatie er wel op vooruitgegaan. We kunnen elkaar "op de voet volgen". Vroeger ging dat met rooksignalen, alhoewel van Nederland naar Dubai/India rooksignalen???

Tegenwoordig zijn we via Skype regelmatig in contact met hem, alleen de verbinding laat soms te wensen over want de stroom in India valt gewoon weg, tja dat kun je in Nederland niet voorstellen maar in India is het heel normaal. Soms wordt bij bedrijven aangemeld wanneer de stroom eraf zal zijn. Tja kunnen wij ons hier echt niets van voorstellen en onze werkgevers ook niet denk ik.

Hij maakt het goed en heeft het reuze naar zijn zin in India, de afgelopen twee weken bivakkeerde hij in Udhagamandalam (Ooty) voor training, op een berghoogte van 2.200 meter.

Udhagamandalam (Ooty)


Ondertussen heeft hij een jungle safari gedaan en is door een of ander beestje in zijn benen gebeten, het zou kunnen gaan om een teek, spin of duizendpoot ... de dader is niet gepakt.

Gisteren vertrok hij met zijn team naar Bangalore, een 6 uur durende reis, daar zullen zij tot volgend jaar januari verblijven, een drukke stad waar volgens insiders weinig te beleven valt.

Nu maar afwachten wat zijn volgende avonturen zullen zijn?

Namaste



Bookmark and Share

Geen opmerkingen: