29 maart 2008

Tips over ...

Vandaag ging onze wasmachine na 20 jaar trouwe dienst ineens kapot, de aankondiging was eigenlijk al een jaar of vier terug ... echter ik heb het weten te repareren tot twee keer aan toe, behalve vandaag. Nadat ik de wasmachine dezelfde behandeling had gegeven als de twee voorgaande keren zat er dit keer geen leven meer in. De elektronica heeft het nu echt begeven, terwijl de wasmachine op zich nog perfect is ... zelfs de koolborstels van de motor waren nog goed en dat na 20 jaar.

Verder geen roest of wat dan ook ... je zou het niet zeggen dat ze al zo oud was, tja het was tenslotte ook een Miele wasmachine. Duur in de aanschaf maar erg duurzaam.
Maar goed met pijn in je hart neem je toch afscheid van iets dat eigenlijk een deel van je leven was, alle die kleine en grote wasjes.

Maar goed het wordt nu tijd voor een nieuwe, en terwijl ik op zoek was naar een nieuwe wasmachine kwam ik dit site tegen: Tips over ... alles en nog wat.

Klik op het plaatje hieronder om naar de site te gaan.


Kijk gerust op Tips over ... als je iets wilt kopen en je weet voortaan waar je op moet letten voordat een of andere gladde verkoper je iets aansmeert wat je eigenlijk niet nodig hebt.

Geen opmerkingen: