06 januari 2010

Phonewatch

James Bond had vroeger ook zoiets en nu, althans in Amerika is het zover. Een mobiele telefoon in de vorm van een ouderwets horloge. Het idee is natuurlijk niet nieuw maar eindelijk is de techniek zover dat je hem over een paar jaar overal kunt kopen en gebruiken, namelijk de W Phonewatch.

De W Phonewatch wordt uitgebracht door de firma, Kempler & Strauss en heeft een prijskaartje van 200 dollar en werkt alleen in de Amerikaanse telefoonnetwerken van AT&T en T-Mobile. Het heeft een kleuren touchscreen, stereo mp3 speler, ingebouwd camera, video recorder en speler en een micro-SD kaart, veel applicaties en games. Kempler & Strauss heeft nog producten in haar portfolio, zoals 's werelds dunste USB flash driver van 4GB in creditcard formaat (heel handig).

Hoewel de W Phonewatch uitgerust is met een ingebouwde microfoon en luidspreker wordt geadviseerd om hem in combinatie met een Bluetooth oortelefoon te gebruiken.







Wat heeft hij niet?

Geen 3G en geen Wifi ... althans nog niet, ik kan het mij niet voorstellen dat dit in de toekomst niet beschikbaar zal zijn.


Nu hoor ik iemand zeggen, maar dit bestaat toch al?

Klopt LG heeft ook aangekondigd een eigen watchphone, namelijk de GD910 uit te brengen. De LG variant is inmiddels ook te krijgen op de Nederlandse markt ... alleen de prijs is voor de meeste stervelingen nogal hoog. Een losse exemplaar kost 1.499,99 ... gewoon 1.500 euro. De 1.499,99 doen ze alleen vanwege de psychologische denkwijze van onze hersenen, puur marketing. neem je hem Inclusief een abonnement dan kost hij slechts 342 euro ... nou dat scheelt wel.





Maar goed, dit is de ideale oplossing voor mensen die hun GSM altijd kwijt zijn om maar te zwijgen over de mensen die hun GSM altijd in hun handen hebben. En vergeet niet die mensen die hun GSM altijd uit hun handen of zakken laten vallen met alle gevolgen van dien.

Kortom jullie hebben nog 12 maanden om te sparen en met Kerst hebben jullie wellicht geld genoeg om zoiets te kunnen kopen, ga overigens ervan uit dat hij tegen die tijd stukken goedkoper zal zijn.

.

Bookmark and Share

Geen opmerkingen: