21 januari 2010

De nieuwe Ferrari 2010

De rode bolides uit Maranello ondergaan in het Formule 1 seizoen 2010 een kleine wijziging, mede door de komst van Fernando Alonso naar Ferrari.

Hij is slechts een paar weken officieel lid van de Ferrari familie of hij heeft het Ferrari team al van kleurstelling doen veranderen ... uiteraard doordat zijn Spaanse sponsor, inmiddels hoofdsponsor van Ferrari meer wit op de rode bolides wilt zien.

Dit houdt in dat de voor- en achtervleugel voortaan wit zullen zijn, dit is uiteraard gedaan vanwege marketing technische aspecten, de naam Santander is mooier op een witte achtergrond, hoewel het officiele logo witte letters heeft op een rode achtergrond.

Santander gaat maar liefst 200 miljoen euro aan Ferrari betalen in de komende 5 jaar, hiervoor wordt bijna elke onderdeel van de Ferrari bekleed met de naam Santander.

Dit wordt hem dan voor het seizoen 2010.

Ferrari 2010

Je kunt het mooi of lelijk vinden, maar we moeten het ermee doen de komende 5 jaren.

De nieuwe kleurstelling doet erg denken aan de bolide van 2000, de inmiddels beroemde Ferrari F1-2000 waarmee Michael Schumacher Maranello, na 21 jaar weer een rijderstitel bracht.

Toen heeft Ferrari de
zwarte en voor- en achtervleugels die al sinds 1970 op haar bolides te zien waren veranderd naar witte voor- en achtervleugels.

Ferrari F-2000


Is dit een voorbode van wat komen gaat?
.


Bookmark and Share

Geen opmerkingen: