01 januari 2010

Nieuwsjaarduik Scheveningen

Nieuwjaarsduik 2009


Vandaag om 12:00 uur was het weer zover.
De 12de edtitie van de UNOX Nieuwjaarsduik was een feit.
Bijzonder voor mij en Angeleyes is dat onze zoon Patrick en zijn vrienden, Chiron, Tom en Sander hun allereerste nieuwjaarsduik zullen meemaken en wel in de 41ste editie van de Nieuwjaarsduik van Scheveningen.
De teller staat momenteel op 68.000 deelnemers (vanaf 1965), vandaag hoopte de organisatie de 75.000 deelnemers te verwelkomen. In Nederland worden op liefst 68 plekken een nieuwjaarsduik georganiseerd.

Luca prins - 2009


Tja, je bent 19 en je wilt de 18-jarige Luca Prins een keertje tegen het lijf lopen, dus ga je met een paar vrienden richting Scheveningen om een heldendaad te verrichten. Want het gerucht ging rond dat zij er ook zou zijn? Een ander gerucht is dat zij in de playboy van 2011 komt, of het waar is of dat dit de wens, de vader van de gedachte is.......daar moeten we even op wachten.

Maar dichter bij huis wordt de 50ste en oudste nieuwjaarsduik gehouden in Zandvoort, een traditie die in 1960 met een paar duikers is begonnen.
Ik zou het wel weten en richting Zandvoort rijden.

In ieder geval hij zal wel wakker worden geschud door het ijskoude water, want volgens mij heeft hij vannacht slechts 3 uurtjes geslapen. Maar goed een "bikkel" zoals hij redt zich wel.
Patrick alvast gefeliciteerd met je nieuwsjaarduik.
En wat eten we vandaag, jawel snert ... hahaha!......nee hoor zegt Angeleyes: Chili con Carne!
.













Bookmark and Share

Geen opmerkingen: