08 januari 2010

Drie voor de prijs van één!

Als autoliefhebber heb je natuurlijk weinig aan de replica van bijvoorbeeld een mooie een Ferrari.
Nee, je wilt uiteraard een echte Ferrari onder je "bips" hebben, je wilt zo'n bolide voelen, horen en zien en dat kan alleen bij een echte en niet bij een look-alike.

Maar ja, waar haal je het geld vandaan als je b.v. in je garage heel graag een Ferrari, Lamborghini en een McLaren zou willen hebben? Hoogst waarschijnlijk zul je de grootste dilemma van je leven moeten doorbreken en alsnog voor een replica c.q. look-alike kiezen.

En wat voor een? De ene noemt het een McLarenzo, maar er zijn meer namen te verzinnen voor dit eigenzinnig schepsel, ik noem hem zelf de McLamborenzo.

Hier is hij dan, de McLamborenzo!


"McLamborenzo"


Maar waarom associeer je bovenstaande bolide met de drie topmerken in het supercars segment?
Omdat hij op het eerste gezicht de kenmerken van de hoekige Lamborghini Reventon heeft, verder de karakteristieke neus van de Ferrari Enzo en omdat hij ook drie voorstoelen heeft zoals de McLaren F1.


Ferrari Enzo


Lamborghini Reventon


McLaren F1


Maar goed, als je goed kijkt is het meer een Lamborghini taart met een Ferrari sausje en een McLaren smaakje. De McLamborenzo zou in ieder geval niet misstaan op het McDonalds menu.


Predator Extreme


Opvallend en uniek is hij wel te noemen ... zijn echte naam luidt, Predator Extreme.

Voor een carkit zoals deze is hij redelijk goedkoop te noemen, voor nog geen 10.000 euro heb je er al eentje, nu nog een donorauto zien te vinden. Hiervoor wordt meestal een Pontiac Fiero gebruikt, alleen die zijn tegenwoordig niet meer in overvloed te vinden. Dus inclusief donorauto, carkit, inbouwkosten enz. reken maar op een investering van zo'n 60.000 euro, maar daar koop je tegenwoordig niet eens een mooie BMW cabriolet voor, laat staan een Ferrari of Lamborghini.

De Predator Extreme is van het bedrijf Santarsiero Concepts.

.


Bookmark and Share

Geen opmerkingen: