10 september 2008

Een tijdje inactief geweest

De laatste tijd heb ik nauwelijks tijd of zin om iets te schrijven voor mijn blog.

Eerst op vakantie geweest, dit keer een weekje naar Zuid-Frankrijk, uitvalsbasis was Marseille en vandaar uit zijn we naar Saint-Tropez, Cannes, Nice en Monaco geweest.
De zee was prachtig blauw, vandaar de naam Cote Azur.
Vooral Monaco was prachtig om te zien, niet alleen vanwege al dat pracht en praal of de dure sportauto's zoals Ferrari's, Lamborghini's enzovoort.
Nee, vanwege de locatie ... langs de zee gebouwd en op en tegen de rotsen. Het weer was die dag ook prachtig en de mensen waren relax en vriendelijk. Alles was netjes en geordend op straat, zelfs honden mochten niet zomaar door een straat en helemaal niet poepen op straat. Nee, hier zag je overal politie al was het om maar een snelle brommer of om de baas wier hond aanstalte maakte om te poepen terecht te wijzen. En overal mooie bloemen te zien, geen enkele stukje aarde was kaal maar bezaaid met bloemen of gras.

Daarna iedere weekend naar Rotterdam ... onze zoon is gaan studeren aan de Universiteit van Erasmus in Rotterdam en dus gingen wij zijn kamer inrichten.
Uiteraard eerst schoonmaken, schilderwerken, laminaat leggen, weer schoonmaken en de meubels kopen en vervolgens in elkaar zetten om later de verlichting en kleine details af te maken.
Een hele klus maar wel de inspanning waard.

En het laatste weekend zijn we naar de Grand Prix van Belgiƫ geweest, op zich een hele ervaring maar aan de andere kant ook veel stress ... vooral door de enorme file op zondag (de dag van de race) ... maar liefst 3 uur in de file gezeten voor slechts een kilometer of 15.
Maar goed na zo'n weekend ben je wel de volgende dag helemaal op en dat was ook het geval bij ons.

Even bijkomen en dan horen jullie weer van ons..............

Geen opmerkingen: