13 januari 2008

Virtuele paskamer

Via via werd ik op een website geattendeerd waarvan ik denk, daarvoor is internet eigenlijk gekomen. Om mensen virtueel te laten spelen met hun fantasieën, want dat is het in werkelijkheid.

Wat is nu het geval?
Op deze website kun je op een aantal vrouwen je gekozen lingerie laten showen ... en dat showen gaat wel ver, je kunt ze laten omdraaien en wat dichterbij laten komen.

De ideale manier om de eerste stappen te zetten: Hoe vrouwen te bespieden?


Nu zal het natuurlijk niet zo'n vaart nemen, maar stel je straks voor dat "ouwe" viezeriken en meer van dat soort mannen die dit soort websites bezoeken en het straks ook in het echt willen zien. Ik zie de krant koppen al ... Man van 60 jaar gepakt bij de dames paskamer bij de "V&D" in "Lutjebroek". (60 jaar is slechts een voorbeeld want dit is voor alle leeftijden van toepassing).

Virtualiteit is leuk maar het moet niet een doel op zich worden, maar wij gaan die kant uit of we het nu willen of niet.
Straks worden de dagelijkse zaken min of meer virtueel, denk maar aan een openhaard ... dat is straks geen fysieke gebeurtenis maar een opgenomen video die op een LCD scherm wordt getoond (by the way dit soort DVD's bestaan al).


Wie heeft straks nog een echte aquarium thuis? Wanneer je dit ook om een LCD scherm tevoorschijn kan toveren.


Straks worden woningen gebouwd, die geen tuin meer hebben, dus ook geen tuinonderhoud nodig hebben. Nee, straks komt waar vroeger de tuin was een heuse LCD scherm waar je allerlei videobeelden kunt laten verschijnen naar gelang je eigen gemoedstoestand.

B.v. een bos, mooie stranden, heuvels en bergen of een drukke winkelstraat.
Voordeel is natuurlijk dat de oorspronkelijke tuingrond nu benut kan worden als bouwgrond. Tja, inkijk van de buren heb je ook niet meer ... er zijn immers geen echte rammen meer.


Voor de mensen die toch nieuwsgierig zijn, hierbij de bewuste website:



Geen opmerkingen: